Alle afspraken vanaf 7 mei gaan door op ons nieuw adres: Tongersestraat 106, Bilzen.

Plan hier je afspraak voor een vooronderzoek

 Evelien Dewilde
Dr. Evelien Dewilde
Arts

Maak een afspraak

Dokter Evelien Dewilde is specialist refractieve chirurgie (laserchirurgie, ICL-voorzetlenzen en multifocale implantlenzen) en dochter van dokter Brigitte Colla. Ze volgde haar opleiding aan het UZ Leuven en de universiteit van Ulster, UK. Om de behandeling van patiënten zonder bril verder te blijven ontwikkelen, is ze lid van de European Society of Refractive Surgery en spreker voor de Eyes Group ICL Surgery en de Belgian Society of Refractive Surgery.

 Serdar Kartal
Dr. Serdar Kartal
Arts

Maak een afspraak

Dokter Serdar Kartal is specialist refractieve chirurgie (laserchirurgie, ICL-voorzetlenzen en multifocale implantlenzen). Hij volgde zijn opleiding aan het AZ Maastricht, waar hij aansluitend bleef werken als staflid refractieve chirurgie. Hij is bestuurslid van de European Society of Refractive Surgery.

Vooronderzoek

Je oog wordt volledig opgemeten, nadien bespreek je met de oogarts de geschikte behandeling.

  • Tijdsduur? 30 minuten tot 1 uur
  • Afspraak? Deze plan je online in.
  • Contactlenzen? Zachte contactlenzen laat je best 3 dagen uit, harde contactlenzen 6 weken.
  • Druppels? We druppelen geregeld de ogen, waardoor het zicht enkele uren waziger is. Een verre autorit kan moeilijker zijn (meer lichtinval).

Hou er rekening mee dat we eventueel nog een tweede afspraak inplannen alvorens te behandelen indien je de contactlenzen niet kan uitlaten of je ogen niet kan laten druppelen.

Kostprijs is €60