Waarom ZieZonder?

ZieZonder is uniek in België. Onze oogartsen zijn volledig toegewijd aan refractieve chirurgie voor een leven zonder bril. Dankzij onze lensimplant- en laserkliniek en onze 30 jaar ervaring kunnen we alle mogelijke behandelingen aanbieden.

Waarom ZieZonder?

6 redenen om te kiezen voor ZieZonder

ZieZonder is uniek in België. Onze oogartsen zijn volledig toegewijd aan refractieve chirurgie voor een leven zonder bril. Dankzij onze lensimplant- en laserkliniek en onze 30 jaar ervaring kunnen we alle mogelijke behandelingen aanbieden.

  • 30 jaar ervaring - een grote database aan kennis en resultaten
  • Toptechnologie – verantwoorde keuze tussen alle bestaande behandelingen
  • Kwaliteit – 2 hypermoderne operatiezalen op maat van een leven zonder bril
  • Veiligheid– Oogarts specialisten die uitsluitend ooglaserbehandelingen en lensimplantaatchirurgie uitvoeren
  • Pijnloos – je ervaart je behandeling maar het doet geen pijn
  • Transparantie – je weet waar je aan toe bent – voor, tijdens en na je behandeling.

Onze gespecialiseerde artsen

 Evelien Dewilde
Dr. Evelien Dewilde
Arts

Dokter Evelien Dewilde is specialist refractieve chirurgie (laserchirurgie, ICL-voorzetlenzen en multifocale implantlenzen) en dochter van dokter Brigitte Colla. Ze volgde haar opleiding aan het UZ Leuven en de universiteit van Ulster, UK. Om de behandeling van patiënten zonder bril verder te blijven ontwikkelen, is ze lid van de European Society of Refractive Surgery en de Belgian Society of Refractive Surgery, alsook spreker voor de Eyes Group ICL Surgery.

 Serdar Kartal
Dr. Serdar Kartal
Arts

Dokter Serdar Kartal is specialist refractieve chirurgie (laserchirurgie, ICL-voorzetlenzen en multifocale implantlenzen). Hij volgde zijn opleiding aan het AZ Maastricht, waar hij aansluitend bleef werken als staflid refractieve chirurgie. Hij is bestuurslid van de European Society of Refractive Surgery.

Ons team

Onze oogartsen leggen zich elke dag uitsluitend toe op refractieve chirurgie. Ze werken intensief samen om jou de best mogelijke oplossing te bieden. Daarbij kunnen ze rekenen op een sterk team van optometristen en specifiek opgeleide verpleegkundigen met jarenlange ervaring.

Waarom kiezen voor een behandeling bij ons?

30 jaar ervaring

Dr. Brigitte Colla startte in 1999 als een van de pioniers in ooglaseren en lensimplanten in de Benelux.
Met de filosofie: een wetenschappelijke aanpak en een grote veiligheidsmarge. We verzamelen al onze resultaten in een steeds groeiende database en statistische analyse zorgt voor blijvende verbetering en evolutie in onze behandelingen.

Toptechnologie

We bieden elke mogelijke refractieve ingreep aan met de nieuwste toestellen. Zo zijn we al toe aan de achtste generatie lasers, met een steeds veiliger en scherper resultaat. Doordat we de technologie voor elke bestaande behandeling in huis hebben kunnen we steeds een verantwoorde keuze maken op maat van elke patiënt.

Kwaliteit

We beschikken in ons nieuw en hypermodern centrum over 2 operatiezalen die voldoen aan de hoogste Europese kwaliteitseisen en enkel gebruikt worden voor ooglaseren en lensimplantaten.

Veiligheid

We zijn oogarts-specialisten die enkel laserbehandelingen en lensimplantaatchirurgie uitvoeren, door deze gespecialiseerde aanpak zijn we goed in wat we doen. En weten we waar onze limieten liggen, we doen uitgebreide vooronderzoeken en behandelen enkel bij 100% geschiktheid.

Pijnloos

Je voelt wat we doen, maar het doet geen pijn.

Transparantie

We hanteren vaste tarieven per operatie, nacontroles inbegrepen. Het is onze prioriteit je op de best mogelijke manier informeren: voor, tijdens en na je behandeling.

plan je afspraak

Plan nu online een vooronderzoek of maak een afspraak

  • Geen frustraties meer
  • Geen afhankelijkheid van hulpstukken
  • Geen dure kosten